Curatat tapiterie/scaune + bancheta Pachet curatenie completa
Autoturism 2 Locuri 80 160
Autoturism 5 Locuri 120 200
Autoturism SUV/5 Locuri Break 120 220
Autoturism Jeep 150 300
Autoturism 7 Locuri 150 300

Pachetul include curatarea scaunelor, banchetelor, fetelor de usi, plasticele de bord + stalpi, mocheta + covorasele, portbagajul

Bonus un spalat exterior la locatie

Curatarea plafonului este inclusa in pret dar se face doar la cererea si pe raspunderea clientului. Nu ne asumam raspunderea pentru dezlipirea panzei de pe tavan.

Oferim Factura

Dicount pentru contracte

Comod! Asiguram curatarea tapiteriei masinii la domiciliu pentru toate marcile si modelele auto! Ne deplasam la adresa si realizam lucrarea pe loc!

Rapid! Efectuam etapele procesului de curatare tapiterie intr-un timp optim, intre 30 min pentru un reper si 180 min pentru serviciul complet!

Ieftin! Oferim consultanta gratuita si preturi incepand cu 80 lei (curatare reper tapiterie) si 160 lei (serviciu complet) pentru tapiterie auto.

Curatare tapiterie auto stofa

Avem peste 5 ani de experienta in servicii de curatare a tapiteriilor auto. Folosim exclusiv aparatura si substante profesionale si ecologice, importate din Anglia. In premiera in Timisoara, dupa procesul de spalare al tapiteriei folosim si serviciul de uscare Asiguram curatarea tapiteriei auto la domiciliu, cu unitatea mobila, oriunde inTimisoara si in jurul orasului!

📌 Contact

Adresa: Calea Dorobanților, Nr. 18, Timișoara, TM

Telefon: 0769 689 515

📝Contactează-ne pentru a plasa o comandă.

Completează formularul de mai jos si te vom contacta în cel mai scurt timp posibil.

    Copyright©